Voice-Over / Commentaarstem

VOICE-OVER | Vincent Perquin

Ik ben in het bezit van een eigen spreekcel aan huis
Mijn naam is Vincent Perquin [uitspraak: Perkwien] Vanaf 1985 ben ik een ervaren, veel gevraagde, herkenbare professionele Nederlandse Voice-Over, Commentaarstem en Stemacteur. Een 'beschaafde' Hollandse stem voor bedrijfsfilms, animaties, on- en offline presentaties, corporate (web)video's, voice-response systemen, voicemails, commercials en campagnes voor radio, televisie en internet, tvprogramma's, documentaires, trailers, promo's, apps, e-learnings en instore reclame. Daarnaast ben ik in het bezit van een eigen zeer professionele 'spreekstudio' aan huis, waardoor ik binnen 24 uur jouw opdracht in professionele kwaliteit kan vervullen.

Eerste Voice-Over op internet
Van thuis uit ben ik al heel vroeg opgegroeid met computers. In 1996 werd het internet algemeen bekend bij het grote publiek en in 1997 was ik de allereerste Voice-Over die zijn stem aanbood via internet met een eigen spreekcel aan huis.

Volle tevredenheid
Dagelijks spreek ik teksten in, die naar volle tevredenheid van de klanten worden uitgevoerd.

Een betrouwbare èn herkenbare Nederlandse stem
In de loop der jaren specialiseerde ik mij tot een veel gevraagde en herkenbare A-Stem, Voice-Over, Commentaarstem en Stemacteur die je vrijwel overal 'tegenkomt'. Naast vele landelijke radio- en tv- opdrachten is mijn stem te horen in veel bedrijfsfilms, diverse presentaties, instore reclame (winkelreclame) en vele voice response systemen.

Zeer snel in de beste kwaliteit
Ik beschik over een eigen spreekcel, waardoor elke opdracht professioneel wordt ingesproken en zeer snel in de beste kwaliteit, op een server wordt geplaatst (je ontvangt een link waar de opgenomen audio te downloaden is) of indien de bestanden kleiner zijn, per e-mail kan worden aangeleverd.

Heldere prettige stem
Ik werk flexibel en snel, heb een heldere, prettige, breed inzetbare stem, een groot inlevingsvermogen en ik ben zeer makkelijk regisseerbaar. Door mijn jarenlange ervaring en veelzijdigheid kan ik elke productie in de juiste toon met het juiste gevoel en met de juiste snelheid en timing inspreken, afhankelijk van de soort productie en doelgroep. Mijn stem wordt door veel opdrachtgevers omschreven als: vriendelijk, helder, overtuigend en zeker niet dwingend.

Hoogste kwaliteitsnormen
Met de gewenste uitstraling en juiste toon (ook wel "Tone of Voice" genoemd) wordt iedere opname met precisie, professioneel en met 100% inzet uitgevoerd.

Binnen 24 uur
Indien gewenst neem ik de tekst voor de Voice-Over productie samen met je door. Alle teksten kunnen simpelweg via e-mail worden aangeleverd. De ingesproken teksten zijn altijd van professionele kwaliteit. Levering binnen 24 uur.

Gratis Testdemo of 'Demoread'
Ook kan ik (indien nodig) een paar zinnen voor je inspreken, zodat je zeker weet of mijn stem bij jouw productie past. En om het je makkelijk te maken heb ik op deze site een stemselectie gemaakt zodat je kunt luisteren per categorie.

Multimediaal
Al jaren lang werk ik samen met grote en kleine professionele studio's, stemmen- en reclamebureau's. Door mijn brede (wereldwijde) netwerk van deze professionals kan ik iedere productie van A tot Z voor je verzorgen. Van idee tot en met de uitzending. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

Biografie
Lees hier meer >